Universitat Corporativa - Naturgy - Persones

Creem valor formant i desenvolupant les persones

 
 

Què ens apassiona?


Desenvolupar professionals que siguin protagonistes del canvi para construir el futur amb la visió de Naturgy. Oferint un entorn d’aprenentatge continu, amb metodologies, eines i coneixements, que faciliten el creixement dels professionals Naturgy, els connecta amb tendències, tecnologies i millors pràctiques, i impulsa el seu desenvolupament en habilitats i competències vinculades al nostre model de lideratge.

La Universitat Corporativa de Naturgy és una de les palanques de transformació, al servei de les persones i dels negocis, per contribuir a la creació de valor i a la consecució dels objectius de la companyia.

Disposem de tres acadèmies que, de manera complementària, permeten a l’equip Naturgy fer front als desafiaments del present i del futur, a través de l’aprenentatge continu, el desenvolupament del rol de lideratge i l’adopció de noves formes de treball. 
 
 • Transformational Leadership​   

  Lideratge per a la transformació


  Promou el rol de líder com a impulsor del canvi a Naturgy. Ofereix programes gestionats en aliança amb les millors universitats i escoles de negocis, nacionals i internacionals. 

 • Tech Academy

   

   

  Coneixement expert
    

  Promou el coneixement tècnic necessari per a cada lloc i permet el desenvolupament eficient, la incorporació de metodologies innovadores, la qualitat i l’homogeneïtat del coneixement expert en tots els negocis.

 • Extended Academy


   
   

  Excel·lència en la cadena de valor


  Promou una oferta formativa dirigida a les empreses que participen en la cadena de valor de Naturgy amb l’objectiu que millorin la seva eficiència operativa, incorporin metodologies innovadores, i desenvolupin habilitats per a l’excel·lència en les operacions i el servei. 
   

 • Consell assessor


   
   

  Conexió a l'estratègia


  Disposem d’un Consell Assessor format per representants de l’alta direcció de l’empresa i assessors externs d’institucions acadèmiques prestigioses per fer la connexió permanent entre l’estratègia de la companyia i la formació dels nostres professionals.

persona escrivint amb un bolígraf


Formació


Apostem per la formació de tots els professionals amb l’objectiu de promoure la innovació i l’excel·lència en el desenvolupament del talent.


Formación y aprendizaje

 

casa de vidre


Campus Puente Nuevo


El Campus Puente Nuevo ofereix un espai adaptat que brinda l’oportunitat a empreses i professionals de desconnectar, reflexionar i inspirar-se en plena naturalesa.

 

Descubre nuestro campus
 
 

argssite - GNF