• Últimes notícies(183)

  • 18-06-2020 Nota de premsa

   Fundació Naturgy és l’únic participant espanyol en el projecte europeu SocialWatt, que busca mesures innovadores per pal·liar la vulnerabilitat energètica

   Fundació Naturgy, Espanya
    
   Fundació Naturgy ha entrat a formar part com a únic representant espanyol en el projecte europeu SocialWatt, que té com a objectiu desenvolupar mesures innovadores per identificar els clients vulnerables i desenvolupar accions que contribueixin a pal·liar la seva situació de pobresa energètica, especialment vinculades a l’eficiència energètica de les seves llars.
  • 04-06-2020 Nota de premsa

   La introducció dels gasos renovables a Espanya reduiria en més del 10% les emissions de gasos d’efecte hivernacle previstes per al 2030

   Fundació Naturgy, Espanya, Medi ambient i sostenibilitat, Renovables
    
   Si Espanya desenvolupa tot el seu potencial de producció de gasos renovables, podria arribar a reduir uns 35 milions de tones de CO2, és a dir, més del 10% de les emissions de gasos d’efecte hivernacle previstes per a l’any 2030. Aquest valor equival al CO2 que emet tot el parc de turismes en un any o el que va absorbir tota la superfície forestal d’Espanya el 2017.
  • 07-05-2020 Nota de premsa

   Fundación Naturgy reprèn les sessions de l’Escola d’Energia amb webinars per a professionals dels Serveis Socials

   Fundació Naturgy , Espanya

   Fundació Naturgy ha posat en marxa de nou la seva Escola d’Energia de forma virtual, a través de webinars dirigits a professionals dels Serveis Socials de tot Espanya. Reprèn així l’activitat d’aquesta iniciativa, que fins que es va decretar l’estat d’emergència sanitària fa unes setmanes es realitzava de forma itinerant i presencial per tot Espanya.
  • 05-05-2020 Nota de premsa

   Día Solidario i Naturgy donen 120 ordinadors perquè nens i joves de famílies vulnerables puguin accedir a les classes on line

   Fundació Naturgy, Espanya, RSC

   L’associació sense ànim de lucre formada per empleats de Naturgy s’uneix així a les iniciatives solidàries que s’estan realitzant des de la companyia per ajudar durant l’emergència sanitària del Covid-19.
  • 05-06-2019 Nota de premsa

   Naturgy es converteix en el primer soci promotor de l’Associació Espanyola de l’Hidrogen

   Espanya

   Naturgy, membre de l’Associació Espanyola de l’Hidrogen (AeH2), s’ha convertit en el primer soci promotor d’aquesta associació, cosa que mostra el seu fort compromís amb el desenvolupament del gas renovable i de l’hidrogen. Amb aquest pas, les dues organitzacions estrenyen la seva col·laboració en matèria d’innovació, desenvolupament i ús de l’hidrogen.
  • 23-05-2019 Nota de premsa

   GPG (Grup Naturgy) i Vision tanquen un acord de finançament per a la construcció d’un parc eòlic de 180 MW a Austràlia

   Renovables, Internacional

   GPG, la filial internacional de generació elèctrica de Grup Naturgy, ha tancat un acord de finançament per un valor de fins a 284 milions de dòlars australians (176 milions d’euros) amb VISION, vehicle de finançament de projectes eòlics terrestres llançat en col·laboració entre inversors institucionals assessorats per JP Morgan Asset Management (JPMAM) i Vestas Wind Systems.
  • 23-05-2019 Nota de premsa

   Naturgy s’adjudica el projecte eòlic més important a les Illes Canàries, el parc Puerto del Rosario a Fuerteventura

   Espanya, Generació

   Naturgy construirà una nova instal·lació renovable, el parc eòlic Puerto del Rosario, a l’illa de Fuerteventura, que tindrà una potència instal·lada de 29,2 MW. La companyia invertirà 39,3 milions d’euros en el projecte, que estarà format per vuit aerogeneradors de 3,65 MW cada un.
  • 22-05-2019 Nota de premsa

   La Càtedra d’Energia i Pobresa de la Universitat Pontifícia Comillas es compromet en el desenvolupament de la nova Estratègia nacional contra la pobresa energètica

   Espanya, Fundació Naturgy
    
   La pobresa energètica a Espanya afecta de 3,5 a 8,1 milions de persones en funció de l’indicador que s’utilitzi. Aquesta és una de les dades que recull la recentment aprovada Estratègia nacional contra la pobresa energètica 2019-2024, sobre la qual va parlar Alberto Barranco, vocal assessor del Gabinet del Secretari d’Estat d’Energia del Ministeri per a la Transició Ecològica, en la segona edició del Seminari Interdisciplinari de la Càtedra d’Energia i Pobresa de la Universitat Pontifícia Comillas.
  • 20-05-2019 Nota de premsa

   Naturgy llança Superpacks, la primera oferta del sector energètic que inclou energia i serveis

   Clients, Espanya
      
   Naturgy ha llançat avui la campanya dels Superpacks Naturgy, que suposen la primera incursió del sector energètic en la venda de paquets combinats. D’aquesta manera, els clients podran configurar paquets “a mida” segons les seves necessitats de manteniment i reparació d’equips i de consums de gas i electricitat per un preu fix al mes per a tot el paquet.
  • 17-05-2019 Nota de premsa

   Naturgy patrocina la VI edició de La Noche Abierta de Plasència

   Corporació, Patrocinis

   L’alcalde de Plasència, Fernando Pizarro, i la responsable de desenvolupament de projectes renovables de Naturgy a Extremadura, Ana Ruiz, han signat un acord de col·laboració pel qual la multinacional energètica serà patrocinadora, per segon any consecutiu, de La Noche Abierta de Plasència.
  • 16-05-2019 Nota de premsa

   La Fundació Naturgy acorda amb Accem la rehabilitació energètica de llars de famílies en risc d’exclusió social

   Espanya, Fundació Naturgy

   La Fundació Naturgy i Accem col·laboraran per millorar l’eficiència energètica de llars de famílies que es troben en risc d’exclusió social i que són ateses per l’ONG. Gràcies als recursos del Fons Solidari de Rehabilitació Energètica de la fundació de l’empresa energètica, es podran dur a terme actuacions en una quinzena d’habitatges.

  • 13-05-2019 Nota de premsa

   La Fundació Naturgy durà a terme la rehabilitació energètica d’habitatges vulnerables de la Fundación Tengo Hogar

   EspanyaFundació Naturgy

   La Fundació Naturgy i la Fundación Tengo Hogar col·laboraran per millorar l’eficiència energètica de les cases de famílies vulnerables, gràcies als recursos del Fons Solidari de Rehabilitació Energètica de la fundació de l’empresa energètica.
No hi ha elements que coincideixin amb la cerca