• Últimes notícies(176)

  • 17-04-2018 Nota de premsa

   Nedgia posa a disposició dels seus usuaris l’aplicació digital YoLeoGas Multidistribuidora per facilitar la lectura del gas

   Clients,  Espanya, Nedgia, Negoci gas

   NEDGIA, la distribuïdora de gas del grup Gas Natural Fenosa, ha posat a disposició dels seus usuaris l’aplicació mòbil YoLeoGas Multidistribuidora, per facilitar el procés de lectura de comptador del gas
  • 13-04-2018 Nota de premsa

   Gas Natural Fenosa i Paso Honroso signen un acord per a la posada en servei de la primera gasinera pública de GNC sobre la xarxa de distribució a Castella i Lleó

   Espanya, Gas natural vehicular

   La delegada a la zona centre-nord de Comercialització de Solucions Energètiques de Gas Natural Servicios, M. Francisca Rodríguez, i el conseller delegat de Paso Honroso, José Pedro Luengo, han subscrit aquest matí el contracte per a la construcció de la primera estació pública de gas natural comprimit sobre la xarxa de distribució a Castella i Lleó.

  • 13-04-2018 Nota de premsa

   Gas Natural Fenosa Renovables invertirà 165 milions d’euros en la construcció de 250 MW fotovoltaics a Espanya

   Espanya, Renovables

   Segons el procediment establert pel Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital (MINETAD), els adjudicataris tenen l’obligació de nominar, aquest mes d’abril, els projectes que poden arribar a construir associats a la potència adjudicada en la subhasta de renovables de juliol de l’any passat, permetent en aquesta nominació identificar projectes per una potència de fins a un 50% superior a l’adjudicada.
  • 12-04-2018 Nota de premsa

   Unión Fenosa Distribución invertirà 1,5 milions d’euros en el projecte de soterrament de la línia d’alta tensió de Monteporreiro (Pontevedra)

   Espanya, Negoci electricitat

   Unión Fenosa Distribución, filial de distribució elèctrica de GAS NATURAL FENOSA, invertirà 1,5 milions d’euros en el projecte de soterrament de la línia d’alta tensió (LAT) doble circuit 66 kV Tibo Mourente, que va des de la subestació de Mourente fins al riu Lérez. Les obres, que es van iniciar a la darreria de març, consisteixen en la realització d’una canalització subterrània d’aproximadament 2.000 metres.
  • 12-04-2018 Nota de premsa

   Gas Natural Fenosa Renovables inicia la construcció de la seva primera planta solar fotovoltaica a Ciudad Real

   EspanyaRenovables

   El director general d’Indústria, Energia i Mines de Castella-la Manxa, José Luis Cabezas Delgado; l’alcalde d’Almodóvar del Campo, José Lozano García; l’alcaldessa de Puertollano, Mayte Fernández Molina; el director de Promoció de Gas Natural Fenosa Renovables, Carlos González Samano, i el delegat en Castella-la Manxa de Gas Natural Fenosa Renovables, David Muñoz Sánchez, han presentat avui el projecte de la planta solar fotovoltaica La Nava, la primera que la companyia construirà a la província de Ciudad Real i la segona que té a la comunitat autònoma de Castella-la Manxa.
  • 10-04-2018 Nota de premsa

   Gas Natural Fenosa Renovables inicia la construcció del seu primer parc eòlic a Fuerteventura

   Espanya, Renovables

   Gas Natural Fenosa Renovables ha iniciat les obres de construcció del parc eòlic Fuerteventura Renovables II. El parc, que està ubicat al terme municipal de La Oliva, constarà de dos aerogeneradors i una potència de 4,7 megawatts (MW) i produirà prop de 14 GWh a l’any, equivalents al consum elèctric anual de 4.000 habitatges. Aquesta infraestructura contribuirà a reduir en 280.000 tones l’emissió de gasos contaminants a Fuerteventura.
  • 02-04-2018 Nota de premsa

   Nedgia Castilla-La Mancha i l’Ajuntament de Guadalajara estudien nous projectes vinculats al gas

   Espanya, Negoci gas
       

   L’alcalde de Guadalajara, Antonio Román, i el director general de Nedgia Castilla-La Mancha, Miguel Martín de Pinto, han mantingut avui una reunió de treball a l’Ajuntament de Guadalajara a la qual han assistit també el delegat de la companyia energètica a la província, Germán Jara, així com el primer tinent d’alcalde i regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Jaime Carnicero.

  • 26-03-2018 Nota de premsa

   Gas Natural Fenosa i el sindicat USO treballaran units per millorar l’eficiència energètica de centres educatius i afiliats

   EspanyaNegoci electricitat

   A través d’un conveni de col·laboració subscrit entre el delegat per a Castella i Lleó de Gas Natural Servicios, José Manuel Toral, i el secretari regional de la Federació d’Ensenyament d’USO, Lorenzo Lasa, la companyia energètica ofereix als afiliats d’USO i als centres educatius on aquests treballen, l’elaboració d’estudis gratuïts per millorar la seva gestió eficient de l’energia
  • 22-03-2018 Nota de premsa

   Gas Natural Fenosa promou la mobilitat sostenible i les energies renovables a la II Fira de l’Energia de Galícia

   Corporació, Espanya, Gas natural vehicular

   GAS NATURAL FENOSA participa en la II Feria de la Energía de Galicia, punto de encuentro y plataforma de divulgación, tanto técnica como social, de todas las energías, que tendrá lugar desde hoy hasta el próximo sábado 24 de marzo, en Silleda (Pontevedra).
  • 22-03-2018 Nota de premsa

   Gas Natural Fenosa fomenta l’eficiència energètica dels establiments de turisme rural de Lleó

   EspanyaEficiència energètica

   delegat per a Castella i Lleó de Gas Natural Servicios, José Manuel Toral, i el president de l’Associació Lleonesa de Turisme Rural (ALETUR), Juan Víctor Moro, han subscrit aquest matí un protocol de col·laboració per fomentar l’estalvi energètic als centres de turisme rural de la província de Lleó.
  • 19-03-2018 Nota de premsa

   Gas Natural Fenosa completa la venda del 20% de la distribució de gas natural a Espanya per 1.500 milions d’euros

   Corporació, Negoci gas

   GAS NATURAL FENOSA ha signat avui l’acord per vendre una participació minoritària del 20% en la companyia Holding de Negocios de Gas, SA, que té els actius de xarxes de gas a Espanya a un consorci d’inversors en infraestructures a llarg termini format per Allianz Capital Partners i Canada Pension Plan Investment Board.
  • 19-03-2018 Nota de premsa

   Gas Natural Fenosa, a través de la seva filial GPG, signa un acord de compra del seu segon projecte de generació elèctrica fotovoltaica al Brasil, de 83 MWp

   Corporació, Generació, Negoci electricitat

   GAS NATURAL FENOSA, a través de la seva filial Global Power Generation (GPG), va acordar adquirir dues plantes solars fotovoltaiques al Brasil a Canadian Solar Inc.
No hi ha elements que coincideixin amb la cerca