• Últimes notícies(188)

  • 07-02-2018 Nota de premsa

   El benefici net de Gas Natural Fenosa va assolir els 1.360 milions d’euros i l’EBITDA va pujar a 3.915 milions d’euros el 2017

   Corporació, Econòmico-financer

    
   Gas Natural Fenosa va assolir un benefici net de 1.360 milions d’euros el 2017, un 1% més que l’any 2016, xifra que compleix l’objectiu previst per la companyia en el seu Pla Estratègic.

  • 06-02-2018 Nota de premsa

   El Consell d’Administració de Gas Natural Fenosa nomena president executiu Francisco Reynés

   Corporació, Nomenaments

   El Consell d’Administració, reunit avui en sessió ordinària, ha acordat, per unanimitat, nomenar a Francisco Reynés Massanet nou president executiu de Gas Natural Fenosa, amb l’objectiu de liderar una nova etapa de transformació i creixement de la companyia.
  • 06-02-2018 Nota de premsa

   Gas Natural Fenosa i Endesa fan per primera vegada a Espanya una transacció d’energia amb la tecnologia blockchain

   CorporacióNegoci gas

   Gas Natural Fenosa i Endesa s'han convertit en les primeres companyies de la península Ibèrica a fer una operació de compravenda d'energia fent servir la tecnologia blockchain (cadena de blocs). En concret, les companyies han dut a terme una transacció per un volum total de 5,95 GWh de gas natural.
  • 23-01-2018 Nota de premsa

   L’oferta de recompra de bons de Gas Natural Fenosa arriba als 915,5 milions, i millora la vida mitjana i el cost del seu deute

   Corporació, Econòmico-financer

   L’oferta de recompra de bons de GAS NATURAL FENOSA, realitzada el passat dia 16 de gener, ha acabat avui i ha assolit l’objectiu previst per la companyia. En concret, l’oferta, amb venciments entre 2019 i 2023, ha tingut una demanda de 915,5 milions d'euros, que finalment ha estat recomprada en la seva totalitat. Els bons recomprats tenien un cupó mitjà del 4,54%.

  • 18-01-2018 Nota de premsa

   Gas Natural Fenosa i Baleària signen el primer contracte de proveïment de combustible permanent de GNL per a propulsió de vaixells a Espanya

   Espanya, GNL

   GAS NATURAL FENOSA i Baleària han signat avui el primer contracte de proveïment de combustible de gas natural liquat (GNL) per a la propulsió de vaixells a Espanya. L’acord de subministrament serà en exclusiva per a deu anys i inicialment es realitzarà als ports de Barcelona, València i Algesires.
  • 16-01-2018 Nota de premsa

   Gas Natural Fenosa realizó hoy una emisión de bonos de 850 millones de euros a 10 años

   Corporació, Econòmico-financer, Espanya

   Gas Natural Fenosa ha tancat avui una emissió de bons per un import de 850 milions d’euros i venciment el gener de 2028. Aquesta emissió es va fixar amb un cupó anual de l’1,5%. El preu d’emissió dels nous bons és d’un 98,937% del seu valor nominal.
  • 15-01-2018 Nota de premsa

   Gas Natural Fenosa llança Nedgia, la nova marca per al seu negoci de distribució de gas a Espanya

   Corporació, Espanya, Negoci gas

   GAS NATURAL FENOSA ha llançat avui NEDGIA, la nova marca per a tota la seva activitat de distribució de gas a Espanya, i inicia una nova etapa enfocada en el creixement i la transformació de la seva activitat amb l’objectiu d’aportar benestar a 10,7 milions d’usuaris (a través de més de 5,3 milions de punts de subministrament al nostre país).
  • 05-01-2018 Nota de premsa

   Gas Natural Fenosa llança el primer sistema de transferència de GNL flotant universal del món

   Espanya, GNL

   GAS NATURAL FENOSA, en línia amb la seva ferma aposta per la innovació, ha desenvolupat un sistema únic al món per a la transferència de GNL (gas natural liquat). Aquesta infraestructura és un sistema flotant, reconegut amb diferents patents i en exclusivitat, consistent en una plataforma que disposa d’un sistema d’unió compatible amb qualsevol tipus de vaixell metaner.
No hi ha elements que coincideixin amb la cerca